TELEFON DLA KOBIET DOŚWIADCZAJĄCYCH PRZEMOCY

Телефон для жінок, які зазнають насильства

CZYNNY PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK
OD 11.00 DO 19.00

Активний з понеділка по п’ятницю з 14:00 до 17:00

Episkopat z Narodem – Naród z Episkopatem! Ogłoś swoje stanowisko na dowolny temat!

Biskupi i efekt Krugera Dunninga episkopat eksperci edukacja seksualna antykoncepcja aborcja in vitro badania prenatalne bioetyka kobiety rodzina seks

Znasz się? Wypowiedz się! Nie znasz się? Wypowiedz się tym bardziej!!!

Zainspirowane niepowtarzalną narracją Przeszlachetnych Pasterzy, którzy z wielkim znawstwem wypowiadają się na każdy temat (zwłaszcza taki, który ich nie dotyczy, np. edukacja seksualna, antykoncepcja, in vitro, badania, prenatalne, aborcja, sytuacja kobiet w Polsce, rodzina, LGBTQ itp. itd.) pragniemy wezwać Naród Polski do przyłączenia się do głosu biskupów.

Razem i osobno, indywidualnie i organizacyjnie, samotnie i w grupach ogłośmy tu nasze stanowisko na dowolny temat. Pisząc „dowolny” mamy na myśli naprawdę dowolny: wyższość jabłek nad pomarańczami, pogoda, ostatnie hity radiowe, egzorcyzmy, cena pietruszki, malowanie paznokci, śpiączka, system edukacji, kolor liści na drzewach…

Pokażmy że jesteśmy ludźmi prawomyślnego sumienia i ogłośmy swoje stanowisko na każdy temat. Episkopat z Narodem – Naród z Episkopatem! | Stanowiska ogłaszajcie na WALLU WYDARZENIA NA FACEBOOKU